Let’s start

Moikka,

Vitsit on aika jännä tunne vatsanpohjassa kirjottaa pitkästä aikaa postausta. On vähän sellainen tunne että mistäs aloittaisi.

Processed with VSCOcam with m5 preset

Processed with VSCOcam with x1 preset

No ihan vois sanoo ekana et ihan mahtavaa jos joku tänne eksyy ja huippua jos tuut uudestaankin! Oon siis Juulia ja elän kaiken vaatteisiin liittyvän kautta. Eniten oon viime vuosina ommellu erilaisia tuotteita asiakkaille, mutta välillä onneksi ehtii ideoida jotain itsellekin. Tällä hetkellä oon oppimassa uusia juttuja New Yorkissa. Vietän syyslukukautta vaihdossa The New School of Design Parsonsissa vaatesuunnittelun oppeja omaksuen. Tavoite on palata kotiin uusien ideoiden, inspiraation sekä osaamisen kanssa. Syksy tulee olemaan varmasti huikea ja siksi halusinkin jakaa osan siitä teidän kanssa tämän blogin välityksellä.

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haluan kauheasti jakaa tänne fiiliksiä, uusia oppimiani asioita, inspiraatiota sekä kuvia omista  asuista. Niinkuin tuolla About-sivulle kirjoittelinki jo aiemmin, tavoitteni olisi inspiroida muita nuoria harkitsemaan tuotteiden teetättämistä mikäli juuri sitä etsimää tuottetta ei kaupasta löydy tai vaikka ihan muuten vaan uniikimpien tuotteiden perässä. Tätä pyrin tekemään esittelemällä asuissani joitain oma tekemiäni tuotteita yhdistettynä ihan kauppojen tuotteisiin. Täällä New Yorkissa oon ihan haltioissani Moodista ja sen valikoimasta. Toivon kovasti että ehdin ommella itselleni myös välillä jotain jotta pääsisin toteuttamaan kaikki ne ideat mitä päässä pyörii kun kangasvalikoimakin on nyt niin huippu!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with m5 preset

Processed with VSCOcam with m5 preset

Processed with VSCOcam with m5 preset

Toivon tosiaan että keksin jonkun hyvän ratkaisun noiden asukuvien ottamiseen pian. Yksin kun tänne lähdin niin hovikuvaajaa ei valitettavasti heti ole tarjolla. Tän postauksen kuvituksena on kuvia joita oon räpsinyt eri puorilta New Yorkia. Aika hieno kaupunkihan tää on ja oon tosi onnellinen siitä et voin sanoa tätä tällä hetkellä kotikaupungiksi. Yllä olevassa kuvassa näkyy vähän sitä paikkaa missä asun, eli oikeastaan ihan tossa rannan kupeessa Brooklynin sillan alla.

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Näillä jutuilla tää blogi varmaan lähtis sit liikkeelle ja katotaa mitä tuleman pitää 🙂 Jäsnkää!

Bloglovinin kautta voi nyt kans seurailla!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14416295/?claim=c5kdt82ghgn”>Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Terkuin, Juulia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s